Geslaagde Club BBQ

(bericht van de voorzitter)

Ik heb het erg naar mijn zin gehad gisteravond op de BBQ, niet in het minst door de goede zorgen van de families Van den Brandt en Hendriks. Net als vorig jaar hadden Janny en Corrie het weer uitstekend voor elkaar met eten en drinken, terwijl Theo met Joop zijn achtertuin weer in een feestruimte had omgetoverd. De opkomst was groot, zeker in het licht van de vakantieperiode. Namens het bestuur en de aanwezige leden wil ik jullie dan ook hartelijk danken voor de gastvrijheid, jullie organisatie en jullie inzet. Dit is toch zoveel leuker dan uitwijken naar een restaurant?

Ik zie de BBQ ook als een start van de tweede helft van het seizoen, met, naast de clubavonden, ons septemberweekend in het Sauerland georganiseerd door Johan en de Zultrit in oktober deze keer van Hugo.

Binnen het bestuur is er de wens om ook regelmatig eens wat ritten op zaterdag of zondag te organiseren, dat kunnen korte ritten zijn zoals op de avondvierdaagse en misschien ook een dagrit zoals de Zultrit en Brabantrit. We gaan binnenkort iets proberen om te zien hoe de animo hiervoor is.

Ik hoop in ieder geval jullie regelmatig te ontmoeten, zowel op terras als op de motor.

Namens het bestuur,

Peter Donkerbroek,
voorzitter

27-08-2017