Verslag Brabantse Landschapsrit 2015

Het was een frisse, maar prachtige dag. Bijna 140 deelnemers aan deze negentiende BLR, dus gezellig druk bij MotoPort Den Bosch. Al voor half negen werd het druk buiten en toen de deuren werden opengemaakt namen het bestuur en de vrijwilligers als vanzelfsprekend hun plaatsen in, er werd koffie gezet, cake gesneden, papieren en geldkist op een tafel gezet en vier PC-stations ingericht voor het laden van de diverse TomTom’s en Garmins.

Net voor elf uur was de drukte over en dankzij de auto rijdende vrijwilligers konden de motor rijdende vrijwilligers aan de rit beginnen. Hugo had een mooie rit uitgezet langs Gilze Rijen en met een stukje België erin. Daarvan is ook de foto, met twee Belgische dames die als eerste aan tafel zaten en (niet wetende wat ze zich op de hals haalden) op het vriendelijke en beleefde verzoek van Ad of we mochten aanschuiven ingingen. Er waren een paar kleinigheden met een plots links afslaande auto, een stukje route improvisatie voor tiencilinders, een gemiste afslag waar sommigen wel en anderen niet voor remden….. eind goed al goed bij De Poeling op het terras.

Ik wil iedereen die heeft bijgedragen en meegewerkt aan het succes van vandaag van harte bedanken, de organisatie liep als een geoliede machine en als relatief kleine vereniging mogen we daar best trots op zijn.

PeterD,
Voorzitter BMW MTC ‘s-Hertogenbosch

Terrasje in België
Terrasje in België

19-04-2015